VIDEO // Inițiativă inedită de la Orchestra Mihai Cotos. Muzicienii suceveni au interpretat o piesă online pentru a aduce un zâmbet pe buzele românilor


Intră acum și în grupul de

Orchestra suceveană Mihai Cotos s-a adaptat la condițiile epidemiologice actuale și a interpretat o piesă online.

Liderul orchestrei Mihai Cotos a relatat că înregistrarea nu a fost deloc ușoară. „Înregistrezi piesa pe telefon și parcă merge, iese bine, apoi din senin se aude o sirenă de ambulanță sau un motor de tir ori plânge copilul nou născut în cealaltă cameră sau se aud niște pumni  în ușa de la intrare ai vecinului exasperat că aude de azi dimineață aceeași frază muzicală și nu își poate explica dacă aia e muzică sau vine sfârșitul lumii…(eu înțelegeam dacă era o muzică frumoasă dar asta e zgomot același de azi dimineață),” a spus acesta.

Adresându-se publicului, Cotos a spus:

„Dragi prieteni, munca noastră în aceste condiții reprezintă ceva nou și suntem nevoiți să ne adaptăm situației, pentru a putea continua să facem ceea ce iubim cu adevărat. E minunat când reușim să fim împreună, deși peste tot se vorbește despre distanțare.

Nu este adevărat… cu siguranță mulți dintre noi am simțit că suntem singuri și înainte și poate doar acum am revenit cu picioarele pe pământ. Totul depinde doar de noi”.


Intră acum și în grupul de