Un tânăr de 16 ani a comis un accident rutier la volanul mașinii părinților săi: El a distrus două podețe, doi stâlpi, două porți și o porțiune de gard. Tânărul este cercetat penal pentru furt și conducere fără permis


Intră acum și în grupul de

Un adolescent din comuna Dărmănești a comis, joi noaptea, un accident rutier soldat cu mai multe pagube materiale.

Potrivit IPJ Suceava, imediat după accident, proprietara gospodăriei afectate a sunat la poliție. Femeia a indicat inclusiv faptul că la volanul BMW-ului se afla un localnic de 16 ani.

Imagine ilustrativă

Acesta s-a prezent la poliție cu ambii părinți. Adolescentul a povestit că în jurul orelor 22:00, întrucât părinții nu se aflau la domiciliu, a găsit cheia autoturismului părinților săi, a luat mașina fără acordul lor, pentru a se plimba pe raza comunei Dărmănești.

Ajungând pe DC38A, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive și a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă, distrugând două podețe, două porți de acces, doi stâlpi și aproximativ cinci metri de gard, fiind proiectat înapoi în stradă.

Tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a arătat un rezultat negativ.

În prezent, acesta este cercetat pentru „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”  și „furt în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de