Bărbat aflat în stare avansată de ebrietate prins la volan, în trafic în Vama, după ce a fost reclamat de soție. El este cercetat penal și a fost amendat și cu 2000 de lei pentru că nu avea declarație privind care motiva urgența deplasării


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vama au depistat, sâmbătă, în trafic un bărbat care conducea un autoturism fiind în stare avansată de ebrietate.

Polițiștii au fost sesizat de o femeie, din Constanța, care locuiește în prezent la mama sa în Vama că a avut o ceartă cu soțul pe motiv că acesta consumă băuturi alcoolice în exces, iar bărbatul a plecat cu mașina prin comună, fiind în vizibilă stare de ebrietate.

La câteva minute polițiștii au observat autoturismul condus de bărbat pe strada Nicolae Bălcescu și au procedat la oprirea regulamentară a acestuia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Șoferul este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei pentru că nu avea completată declarația pe proprie răspundere, din care să reiasă motivul urgent și temeinic pentru care a părăsit domiciliul.


Intră acum și în grupul de