Tudor Plăcintă: Nu am renunțat la șapca mea cu „Hai în Bucovina!” Avem serioase resurse să ne revenim, să continuăm și să fim acolo unde ne este locul


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PNL Suceava, Tudor Plăcintă, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că Bucovina își va reveni după această perioadă de criză  și că el nu a renunțat la șapca lui cu mesajul „Hai în Bucovina!”

Vreau să mulțumesc sucevenilor pentru ceea ce au făcut în perioada asta. Vreau să mulțumesc celor care nu au uitat să aibă încredere în Bucovina, să aibă încredere în noi și, înainte de a vorbi de miniștri, de oameni politici de cei care ne vor binele sau mai puțin binele să nu uităm niciodată noi, aici, la Suceava, că stă doar în puterea noastră, doar noi ne putem ridica deasupra, să revenim unde am fost sau chiar mai bine decât atât, cu lecția învățată”, a spus Plăcintă.

El este convins că Bucovina va reveni acolo unde îi este locul.

Așa cum am spus, nu am renunțat la șapca mea cu „Hai în Bucovina!”. Cred că avem serioase resurse să ne revenim, să continuăm și să fim acolo unde ne este locul”, a conchis Tudor Plăcintă.


Intră acum și în grupul de