Un tânăr motociclist, fără permis, a ajuns la spital după ce a provocat un accident la Salcea. Polițiștii i-au întocmit dosar penal


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier cu implicarea unei mașini și unei motociclete a avut loc joi seara, în orașul Salcea.

Potrivit informațiilor IPJ Suceava, un localnic de 21 ani conducea motocicleta pe strada M. Viteazul din localitate. La un moment dat, la intersecția cu strada Cooperativei, acesta nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 49 ani, care a pătruns în intersecție, din dreapta sa, intrând în coliziune cu acesta.

Imagine ilustrativă

În urma accidentului, tânărul de 21 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite, dar la spital i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. La rândul său, șoferul autoturismului nu era sub influența alcoolului.

Totodată, polițiștii au constatat că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Astfel, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de