Adjunctul ISJ Virginel Iordache a fost inlocuit cu fostul sau sef, Mihai Vitcu


Intră acum și în grupul de

Adjunctul IŞJ Suceava, Virginel Iordache, a fost demis din funcţie, în locul său fiind numit directorul Colegiului Agricol Fălticeni, prof. Mihai Vitcu, fost inspector general în mandatul 2000-2004. Precizăm că în perioada 2000-2004 Virginel Iordache era unul dintre adjuncţii lui Mihai Vitcu.

Virginel Iordache nu a vrut să facă prea multe comentarii, precizând că nu va contesta demiterea sa şi că va merge la catedră, respectiv la Colegiul de informatică „Spiru Haret” Suceava.

El a ocupat funcţia de inspector general – adjunct din mai 2009, înlocuindu-l pe Daniel Hrenciuc, actualul director al Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul naţional Cultural Suceava. Pe linie politică, Virginel Iordache este preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD.

Noul adjunct al IŞJ, Mihai Vitcu, a declarat că va merge la post de luni, şi că revine cu plăcere într-o instituţie pe care a coordonat-o timp de 4 ani. „N-am făcut nicio o sărbătoare naţională când am fost înălţat în grad şi nicio dramă când n-am mai avut funcţie. Privesc în mod realist lucrurile. Revin într-o instituţie dragă în care voi colabora cu toţi colegii din judeţ. Am credinţa că oamenii nu au ce să-mi reproşeze”, a spus Mihau Vitcu.

Acesta a fost deputat, inspector şcolar general, consilier judeţean şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică. S-a înscris în PD-L în iulie 2008, după ce a plecat din PSD.


Intră acum și în grupul de