Amendă și dosar penal pentru un bărbat băut și fără permis, prins la Suceava circulând cu o mașină cu RCA și ITP expirate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Șcheia are probleme cu legea după ce a fost prins circulând prin municipiul Suceava cu numeroase abateri de la Codul Rutier.

Potrivit IPJ Suceava, joi seara, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Unirii din localitate autoturismul condus de un bărbat de 36 ani din comuna Șcheia.

Astfel, s-a stabilit că bărbatul este băut. Testarea lui cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,43 mg./l alcool pur în aerul expirat.

S-a mai constat că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Plus la asta, autoturismul are ITP-ul și poliţa RCA expirate, motiv pentru care conducătorul auto a fost amendat, iar ca şi măsură complementară i s-a reţinut atât certificatul de înmatriculare cât şi plăcuţele cu nr. de înmatriculare.

Totodată, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanţe” și ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”.


Intră acum și în grupul de