Acasă Social Durerea în cot poate duce la dosar penal. Cel puțin la Vicovu...

Durerea în cot poate duce la dosar penal. Cel puțin la Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

O dispută între doi vecini din Vicovu de Sus s-a lăsat cu un adevărat ”circ” și cu mult timp pierdut de autoritățile locale.

Faptele sunt clare: Luarian C. , în vârstă de 25 de ani din orașul amintit s-a prezentat sâmbătă seara la spitalul din Rădăuți pentru a fi consultat, acuzând că ar fi victima unui accident rutier petrecut cu mai bine de 3 ore în urmă, pe îngusta stradă Farmaciei din orașul amintit.



”Accidentatul” a reclamat faptul că a fost atins cu oglinda unei mașini care era condusă de vecinul său, Petru N. (în vârstă de 46 de ani).

Medicii și-au făcut datoria, au concluzionat că este vorba despre o contuzie la cotul stâng și că nu sunt necesare îngrijiri medicale.

Pe la 11 seara, conform comunicatului oficial al Poliției, la ușa șoferului a bătut poliția și a început să îl ia la întrebări cu privire la ”accidentul” la care a fost parte.

Din datele colectate de polițiști reiese cam aceeași versiune a poveștii spuse medicilor de Luarian C. cu singura mențiune că ” fiind o stradă îngustă,  a trecut pe lângă Curic Luarian, fără să-l atingă, după care acesta a țipat la dânsul. Nițuc Petru a oprit autoturismul, a avut discuții contradictorii cu acesta, după care, având în vedere că nu a avut loc nici un accident rutier și-a continuat deplasarea”.

Interesant este faptul că după ce au efectuat cercetări asupra autovehiculului polițiștii au decis că ”nu au fost identificate urme sau mijloace de probă cu privire la producerea unui accident rutier”.

 Cu toate acestea șoferul, la cinci ore de la incidentul cu pricina, a fost și testat ” cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l  alcool în aerul expirat, fiind condus la Spitalul municipal Rădăuţi în vederea recoltării de probe biologice”. Probabil pentru relevanța cazului !!

 După toată această tevatură ” s-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a opinat ca să se efectueze cercetări sub aspectul săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Cu alte cuvinte Luarian rămâne cu durerea în cotul stâng, iar șoferul mai are de tras până când Parchetul va decide încadrarea faptei sale, care, conform Poliției, nu poate fi dovedită. Fiat Iustitia et Pereat Mundus!


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version