Caz tragic în comuna Vulturești: Un bărbat și-a bătut soția și apoi s-a spânzurat. Soții au petrecut împreună 40 de ani din viață


Intră acum și în grupul de

O cotitură dramatică a avut loc într-o familie din satul Valea Glodului, compusă din doi soți ce au petrecut împreună 40 de ani din viață.

În dimineața de duminică, 12 iulie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie de 68 de ani a fost găsită în casa sa, în satul Valea Glodului din comuna Vulturești, având urme de la lovituri. Asta după ce câțiva vecini au simțit că ceva e în neregulă, observând că ușa casei e larg deschisă, iar prin grădină se plimba o vacă.

Peste câteva clipe, în aceeași ogradă a fost făcută încă o descoperire: trupul neînsuflețit al soțului femeii, și el de 68 de ani, spânzurat în grajdul locuinței.

Femeia a declarat polițiștilor că în casă nu au intrat persoane străine, iar ea s-a lovit singură. În ceea ce privește pe soțul ei, ea a precizat că bărbatul obișnuia să consume alcool. De menționat că soții au fost căsătoriți de 40 de ani și nu era cunoscută vreo stare conflictuale între ei.

Cu toate acestea, cercetările au stabilit că în ultima perioadă relațiile dintre cei doi soți erau tensionate din cauza faptului că bărbatul afișa un comportament specific persoanelor cu afecțiuni psihice.

Totodată, pe fondul geloziei, acesta obișnuia să își agreseze soția, însă ea nu a sesizat autoritățile competente.

Totodată, din audierea unor rude, a reieșit faptul că bărbatului îi fusese prescris un tratament psihiatric, însă în ultima perioadă acesta nu-și mai lua medicamentele.

Astfel, în noaptea de 11/12.07.2020, pe fondul unui conflict generat de gelozie, bărbatul și-a agresat soția. Ulterior, s-a deplasat în grajdul situat în curtea locuinței, unde s-a spânzurat cu o funie din material sintetic.

Cazul este cercetat în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de