Ședință la Prefectură cu autoritățile sanitare județene: S-a discutat situația epidemiologică din județul Suceava. Vor fi intensificate acțiuni cu rol preventiv și informativ în lupta cu Covid-19


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de 15 iulie, în Palatul Administrativ a avut loc o ședință tehnică de lucru la care au participat și autoritățile sanitare din județ.

Potrivit Prefecturii Suceava, scopul ședinței a fost analiza situației epidemiologice existente în acest moment la nivelul județului Suceava, identificarea și aplicarea eventualelor măsuri necesare pentru o diseminare și aplicare corectă a regulilor stabilite și recomandărilor specialiștilor pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Astfel, în urma analizei efectuate s-a stabilit ca instituțiile implicate în lupta Covid-19 să intensifice acțiunile cu rol preventiv și informativ privind aplicarea corectă a măsurilor de protecție sanitară și distanțare socială, dar și să acționeze pentru furnizarea cât mai precisă și detaliată a datelor de interes public cu privire la situația epidemiologică existentă la nivelul județului Suceava.

Sursa precizează că ședința a avut loc la solicitarea prefectului județului Suceava. La ea au participat Irina Vasilciuc – administratorul public al județului Suceava, Alexandru Calancea – manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava, Marius Grămadă – director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava, Dinu Sădean – director executiv interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, medicul epidemiolog principal Mihaela Costea din cadrul DSP Suceava și inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, col. Costică Ghiață.


Intră acum și în grupul de