Acasă Social Cei doi bărbați care au avariat mașina activistului de mediu Tiberiu Boșutar...

Cei doi bărbați care au avariat mașina activistului de mediu Tiberiu Boșutar au fost reținuți și sunt cercetați pentru distrugere și amenințare


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Moldoviţa au fost reținuți după ce au avariat mașina activistului de mediu Tiberiu Boșutar. De menționat că în vehicul se alfa și fiica lui.

Cei doi au fost reținuți în cursul zilei de joi, 16 iulie, fiind cercetați penal pentru distrugere și amenințare, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. Unul dintre ei e pădurar, care riscă să-și piardă locul de muncă după direcția silvică vrea să îi desfacă contractul de muncă.



Potrivit IPJ Suceava, faptele au avut loc miercuri seara. la intersecția DJ 176 cu Drumul Lunguleț de pe raza comunei Moldoviţa.

Boșutar a declarat că, în timp ce se afla în autoturism împreună cu fiica sa, alți doi localnici i-au avariat mașina.

Mai exact, un bărbat 38 de ani a fost lovit cu o scândură ruptă din gard mașina, spărgând luneta din spate. Apoi, un alt bărbat, de 29 de ani, a lovit cu un lemn în partea stângă a autoturismului spărgând geamul stânga spate, ulterior.

Pe lângă asta, Boșutar a precizat că a fost amenințat de cei doi agresori.

Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere” și „amenințare”, iar în urma probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea celor doi bărbaţi pentru 24 de ore, aceştia fiind încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

Totodată, în cursul zilei de azi cei doi vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente pentru a fi luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version