Un bărbat băut din Cornu Luncii a fost rănit după ce a ajuns cu mașina în șanț. Polițiștii au constatat că acesta nu avea nici permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 71 de ani din Cornu Luncii este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis după ce a ajuns cu mașina în șanț.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a condus un autoturism VW Golf pe D.N. 2 E, pe raza localității Brăiești din comua Cornu Luncii, din direcția Spătărești către Gura Humorului, iar în localitatea Brăiești, a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens  în șanțul de pe partea stângă, având în vedere direcția sa de mers.

În urma accidentului a rezultat autoaccidentarea ușoară bărbatului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde a fost consultat de medicul de gardă care a stabilit diagnosticul ”escoriații și contuzii” și nu a rămas internat.

Bărbatul a fost  testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul accidentului, acesta nu folosea centura de siguranță.

Totodată, în urma verificărilor în baza de date s-a stabilit că bărbatil are permisul de conducere reținut.

El este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.


Intră acum și în grupul de