Nouă arbori marcați cu un dispozitiv artizanal au fost depistați în cantonul administrat de un pădurar căruia i-a fost desfăcut contractul de muncă. Cazul este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni și angajații Gărzii Forestiere Suceava au identificat, în UP II Râșca, nouă arbori pe picior care prezentau cioplaje cu amprenta circulară a unui dispozitiv silvic de marcat confecționat artizanal, deoarece nu a fost posibilă identificarea seriei și numărului dispozitivului.

Fapta a ieșit la iveală în timpul procedurii de predare-primire a cantonului silvic administrat de pădurarul căruia i-a fost desfăcut contractul de muncă .

Cu ocazia predării-primirii cantonului silvic, au fost identificate în U.P II Râșca, 9 arbori pe picior care prezentau cioplaje cu amprenta circulară a unui dispozitiv silvic de marcat confecționat artizanal, deoarece nu a fost posibilă identificarea seriei si numărului dispozitivului silvic de marcat.

Totodată, pentru stabilirea circumstanțelor cazului prezentat la început s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări privind săvârșirea infracțiunii de ,,folosirea de dispozitive false’’.


Intră acum și în grupul de