O fată din Suceava a fost violată de un bărbat care i-a spus să-l lase în apartament pentru verificarea instalației de apă. Agresorul a fost prins după trei săptămâni și arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală, corupere de minori și violare de domiciliu.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Suceava, acesta este acuzat că în după amiaza de 10 iulie a abordat o fată în fața blocului în care locuiește în municipiul Suceava pe care a convins-o să-l conducă la apartamentul unde locuia, sub pretextul de a verifica instalaţia de apă.

În interiorul apartamentului, bărbatul a agresat-o sexual pe minoră, ameninţând-o cu moartea dacă se opune, după care a părăsit locuinţa.

În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, autorul faptei a fost identificat şi prins, pe numele acestuia fiind luată, la data de 30.07.2020, măsura preventivă a reţinerii.

În data de 31.07.2020, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.


Intră acum și în grupul de