Un botoșănean de 18 ani a fost reținut după ce a lovit cu o halbă de bere o tânără într-un bar din Vama. El a mai fost implicat într-o bătaie și a distrus piese de mobilier


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani și-a terminat o seară de peripeții în arestul IPJ Suceava.

Povestea a început duminică, în jurul orei 19:00, când tânărul din jud. Botoșani, împreună cu un amic de 24 de ani, s-au bătut cu doi vizitatori ai barului (28 și 33 de ani) din localitatea suceveană Vama.

Verificările au arătat că cei doi botoșăneni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-au lovit pe cei doi bărbați. Totodată, tânărul de 18 ani a lovit cu o halbă în cap pe o localnică (18 ani), cauzându-i leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea, cei doi au distrus mai multe piese de mobilier de pe terasa barului.

Astfel, în urma probatoriului administrat, doar tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, ,,distrugere” și ,,lovirea sau alte violențe”.

Luni, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de