Gheorghe Flutur și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava cu sloganul: Și mai mult și mai bine pentru suceveni!//VIDEO


Intră acum și în grupul de
  • Deja dau roade demersurile pe care le-am făcut pentru autostrada A 7 Siret-București și autostrada A14 (Autostrada Nordului) Suceava-Dej-Satu Mare”
  • „În sănătate trebuie să învățăm din ceea ce nu a funcționat, dar voi continua investițiile, vom atrage personal medical și îmbunătățim actul medical”
  • „Nopțile vor fi mai scurte pentru noi. Vom avea enorm de multă treabă”
  • Cristinel Crețu și Neculai Barbă-candidații sprijiniți pentru a fi aleși vicepreședinți ai CJ Suceava
  • Ion Lungu: Avem în vedere parteneriate cu CJ Suceava de la șoseaua ocolitoare 2 la crearea de noi locuri de muncă
  • Mihăiță Negură: Sunt sigur că vom face un lucru foarte bun la Suceava pentru că echipa PNL este una din cele mai puternice
  • Ionel Vasiliu: Vreau să fac din Fălticeni un oraș al culturii așa cum trebuie să fie
  • Bogdan Loghin: Împreună cu echipa liberală vom aduce dezvoltarea municipiului Rădăuți pe toate căile

Președintele PNL Suceava și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și-a lansat, luni, candidatura pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava în cadrul unei conferințe de presă în aer liber având alături candidații liberali pentru funcția de primar din municipiile din județ.

„Pornesc la drum încrezător, cu câteva obiective mari pentru județul Suceava sub sigla „Și mai mult și mai bine pentru suceveni””, a spus Flutur.

El a arătat că a dovedit că poate să facă și este convins că sucevenii vor gira pentru echipa PNL care să ducă Suceava acolo unde îi este locul.

Deja dau roade demersurile pe care le-am făcut pentru autostrada A 7 Siret-București și autostrada A14 (Autostrada Nordului) Suceava-Dej-Satu Mare”

Flutur a arătat că un obiectiv pe care l-a urmărit în cele două mandate de președinte al CJ Suceava, cel de dezvoltare a infrastructurii va fi continuat și în al treilea mandat când vor veni proiecte mari.

În primul rând pentru infrastructura de drumuri județene, Flutur dorește finalizarea modernizării întregii rețele de drumuri județene.

El a amintit că în acest mandat s-au modernizat 300 de kilometri de drumuri județene și că sunt depuse deja proiecte noi pentru finanțare cu fonduri europene.

Gheroghe Flutur a subliniat că nu va rămâne pasiv la ceea ce înseamnă investițiile pe drumuri naționale și că deja dau roade demersurile pe care le-a făcut pentru autostrada A 7 Siret-București și autostrada A14 (Autostrada Nordului) Suceava-Dej-Satu Mare.

Liderii PNL Suceava își lansează candidaturile

PNL Suceava își lansează candidații la alegerile locale 2020

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 9. August 2020

El a precizat că a fost adoptată o ordonanță de urgență prin care autoritățile locale vor putea fi implicate în realizarea centurilor ocolitoare de pe traseele autostrăzilor.

În ceea ce privește căile ferate se află în proiect de modernizare magistrala 500 București-Suceava-granița cu Ucraina și că își dorește să fie realizat și proiectul trenului Suceava-Cernăuți care nu a fost dus până la capăt de autoritățile competente.

„În sănătate trebuie să învățăm din ceea ce nu a funcționat, dar voi continua investițiile, vom atrage personal medical și îmbunătățim actul medical”

În ceea ce privește sănătatea, Gheorghe Flutur a spus că este „un test” revenirea la normalitate și a precizat că face eforturi zilnice pentru acest lucru.

„Trebuie să învățăm din ceea ce nu a funcționat, dar voi continua investițiile și în mandatul următor, cu realizarea spitalului de copii, al spitalului de boli infecțioase, amenajarea și extinderea spațiilor pentru oncologie, finalizarea extinderii blocului operator, bloc de locuințe pentru medici, dar și atragerea de personal medical și îmbunătățirea actului medical în SJU Suceava”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a mai vorbit de un parteneriat puternic cu Universitatea Suceava, cu sprijin reciproc pentru înființarea Facultății de Medicină sau înființarea de noi asocieri de tip cluster.

Președintele Flutur a arătat că va continua să susțină școlile de meserii cerute de piața muncii a județului Suceava.

El a mai spus că sunt urgențe în ceea ce privește utilitățile, arătând că pentru serviciile de apă și canal se implementează un proiect de un sfert de miliard de euro care se adresează unui număr de 225.000 de beneficiari din județul Suceava și că își propune și dublarea numărului localităților care vor avea gaze naturale.

Un alt obiectiv este cel de realizare de îndiguiri prin atragere de fonduri europene.

„Nopțile vor fi mai scurte pentru noi. Vom avea enorm de multă treabă”

El a spus că în ceea ce privește turismul principalele direcții prevăd înființarea Stațiunii Bucovina prin asocierea stațiunilor turistice din județ și amenajarea taberei internaționale de tineret și sport de la Bucșoaia, dar și punerea în valoare a Masivului Rarău și a patrimoniului cultural și UNESCO din județ.

Liderul liberal sucevean a mai declarat că programul său prevede măsuri pentru crearea de noi locuri de muncă în toate localitățile și atragerea de cât mai mulți oameni de afaceri, dar și programe pentru tineri cum ar fi realizarea, anului viitor, a unii concert în Masivul Rarău.

„Cred că autostrăzile vor acționa ca un magnet pentru crearea de noi locuri de muncă”, a spus Flutur.

El a mai declarat că la Aeroportul Suceava ar urma să fie finalizat în septembrie noul terminal, vor fi deschise noi curse interne și externe și va fi construit și un terminal cargo.

Flutur a mai spus că va continua parteneriatele externe încheiate de CJ Suceava.

Președintele PNL Suceava a menționat că a transmis candidaților liberali că îi așteaptă un mandat dificil: „Nopțile vor fi mai scurte pentru noi. Vom avea enorm de multă treabă. Vreau să venim în întâmpinarea banilor europeni care bat la ușa României și trebuie cheltuiți inteligent pentru dezvoltare”, a spus Flutur.

Cristinel Crețu și Neculai Barbă-candidații sprijiniți pentru a fi aleși vicepreședinți ai CJ Suceava

Gheorghe Flutur a mai spus că PNL a strâns 30.000 de semnături de susținere a candidaturilor pentru CJ și că vârsta medie a candidaților de pe lista PNL pentru Consiliul Județean Suceava este de 45 de ani, fiind reprezentante toate zonele județului și toate categoriile profesionale.

El a anunțat că opțiunile lui pentru funcțiile de vicepreședinte de CJ Suceava sunt actualii consilieri personali, Cristinel Crețu și Neculai Barbă.

Ion Lungu: Avem în vedere parteneriate cu CJ Suceava de la șoseaua ocolitoare 2 la crearea de noi locuri de muncă

Prezent la această lansare de candidați, primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că este ornat să facă parte din echipa domnului Gheorghe Flutur ca să finalizeze împreună proiectele pe care le-au început și să înceapă proiecte noi prin parteneriatul dintre Consiliul Județean și Primăria Suceava.

Unul dintre obiective este cel de realizare a variantei de ocolire 2 a municipiului Suceava cu fonduri europene pe traseul E 85- Cumpărătura-Ipotești-Tișăuți-Salcea, a spus Lungu care a anunțat și că în această lună se aproba asocierea localităților în vederea realizării proiectului.

În ceea ce privește domeniul sănătății, primarul Ion Lungu a spus că tot cu fonduri europene va fi realizat un pasaj care să lege spitalul nou de spitalul vechi.

Lungu a mai spus că are în vedere și partneriate în vederea realizării de parcuri industriale, respectiv la Termica unde sunt toate șansele să fie dezvoltat un asemenea proiect.

Primarul Sucevei a anunțat că un alt proiect comun este realizarea centurii verzi a municipiului Suceava cu piste de biciclete către Dragomirna și Pătrăuți.

Ion Lungu a mai declarat că tot împreună cu CJ Suceava ar urma să fie preluată Casa de Cultură și modernizarea și gestionarea acesteia împreună.

Primarul PNL al municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a declarat că PNL este un partid puternic care va face proiecte bune.

„Suntem un partid puternic, suntem un brand și împreună cu Consiliul Județean și cu toate primăriile din județ vom aduce cele mai bune proiecte în sprijinul cetățeanului și pentru binele tuturor”, a spus Boncheș

Mihăiță Negură: Sunt sigur că vom face un lucru foarte bun la Suceava pentru că echipa PNL este una din cele mai puternice

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat că pentru PNL astăzi este o zi foarte importantă fiind lansarea candidatul la președinția CJ Suceava.

El a spus că în acest mandat, în parteneriat cu CJ Suceava se derulează în municipiu mai multe proiecte importante, dar a subliniat că în Câmpulung Moldovenesc zona centrală și-a schimbat culorile pentru că a început un proiect de reabilitare totală  a tuturor clădirilor din zona centrală.

„Sunt sigur că vom face un lucru foarte bun la Suceava mai ales că echipa PNL este una din cele mai puternice”, a spus Negură.

Ionel Vasiliu: Vreau să fac din Fălticeni un oraș al culturii așa cum trebuie să fie

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Fălticeni, Ionel Vasiliu, a declarat că se bucură să facă parte din echipa președintelui Gheorghe Flutur.

El a spus că se bucură că l-a cunoscut pe Flutur care a promovat valorile umane precum dragostea față de familie, dragostea față de dascăli, față de muncă și meserii, față de profesii și profesionalism, de cultură, de educație, și foarte mult „față de țăranul sucevean care de cele mai multe ori a inundat cu a lui sudoare aceste frumoase ținuturi ale Bucovinei”.

El consideră că va putea avea un parteneriat puternic cu Gheorghe Flutur pentru dezvoltarea municipiului Fălticeni, amintind că unul dintre obiectivele importante este centura municipiului, rețeaua de apă-canal, rețeaua de gaz natural și că ține foarte mult să realizeze un proiect de turism cultural împreună cu CJ Suceava.

„Vreau să fac din Fălticeni un oraș al culturii așa cum trebuie să fie”,a  spus Vasiliu.

Bogdan Loghin: Împreună cu echipa liberală vom aduce dezvoltarea municipiului Rădăuți pe toate căile

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat că este încântat că se află în echipă cu Gheorghe Flutur și că abia așteaptă să fie ales primar al municipiului Rădăuți, iar împreună cu echipa liberală să aducă dezvoltarea municipiului pe toate căile.

„O spun cu toată convingerea pentru că știu că mă aflu într-o echipă în care mi se poate întinde o mână și un ajutor pentru a rezolva aceste lucruri”, a spus Loghin.


Intră acum și în grupul de