Un copil a fost rănit într-un accident rutier la Vatra Moldoviței, produs după ce o șoferiță nu a acordat prioritate de trecere unei alte mașini


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu rănirea unui copil a avut loc duminică seara, pe DJ 176 din localitatea suceveană Vatra Moldoviței.

Astfel, în jurul orelor 18:20, o tânără (22 ani) din județul Neamț, fiind la volanul unui BMW, nu a acordat prioritate de trecere la intersecția DJ 176 cu DN 17, intrând în coliziune faţă-lateral dreapta cu autoturismul marca Mazda condus regulamentar de un bărbat (38 ani) din județul Iași.

În urma accidentului a fost rănită o singură persoană. Este vorba despre o fetiță de 6 ani, pasageră în autoturismul condus regulamentar. Ea a fost transportată la spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost dignosticată cu TCC şi contuzie ureche pavilion dreapta, fără a rămâne internată. 

Ambii conducători auto, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri,  ulterior fiindu-le recoltată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de