Mos Craciun a venit mai repede pe Dealul Manastirii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proaspeţii locatari ai celui mai nou cartier sucevean, Dealul Mănăstirii, se bucură de un cadou nesperat, anul acesta. Administraţia publică locală a reuşit să finalizeze lucrările de alimentare cu energie electrică a caselor ridicate în zonă. Este vorba despre cartierul situat la ieşirea din municipiu, spre Botoşani, ridicat prin programul „Prima Casă”, adresat cu precădere tinerilor.

Anunţul a fost făcut de primarul oraşului Ion Lungu, care a mai adăugat că „au fost finalizate şi licitaţiile pentru derularea altor lucrări de anvergură în acest cartier, fiind vorba despre aducerea apei potabile şi cele de canalizare”.

Pentru aducţiunea de apă, proiectul se ridică la valoarea de aproape 5 miliarde de lei vechi, iar pentru realizarea celor de canalizare sunt necesare peste 9 miliarde de lei vechi. Lucrările au fost câştigate de două firme sucevene care vor fi nevoite să finalizeze lucrările în 12 luni de la data începerii lor. Administraţia locală doreşte ca şi în zona Tătăraşi să fie implementat un sistem asemănător, prin care aproximativ 270 de familii tinere să poată să-şi ridice o casă.


Intră acum și în grupul de