Mercedes în valoare de 87.000 euro, căutat de autoritățile din Polonia pentru confiscare, depistat în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de peste 87.000 de euro, care figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Polonia, din data de 26 iunie 2020.

Asftel, sâmbătă, 15 august, în jurul orei 21.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean polonez, în vârstă de 49 de ani.

Acesta conducea un autoturism marca Mercedes Benz, an fabricaţie 2018, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Poloniei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare în cadrul unei proceduri judiciare”, alertă introdusă de autoritățile din Polonia, în data de 26 iunie 2020.

Autoturismul Mercedes Benz, în valoare de 418.300 de lei (peste 87.000 de euro), a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.