O femeie plecată la cules de ciuperci a rătăcit o noapte prin pădurea din zona Izvoarele Sucevei fiind găsită lângă frontiera cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

O femeie care a plecat vineri după amiaza la cules de ciuperci în pădurea din zona Izvoarele Sucevei a fost găsită de polițiști sâmbătă după amiaza în apropierea frontierei cu Ucraina.

Un baci la o stână din satul Bobeica din Izvoarele Sucevei a sesizat, sâmbătă la prânz, că o femeie de 38 de ani din Horodnic de Sus a plecat de la stână vineri în jurul orei 18:30 la cules de ciuperci fără a reveni.

În acest caz s-au dispus măsuri de căutare și dare în consemn și au fost efectuate căutări în zona adiacentă stânii împreună cu 10 voluntari.

Totodată au fost informate persoanele din zonă, cât și lucrătorii de la stânile din apropiere despre plecarea femeii și au fost distribuite semnalmentele acesteia pentru ca cei care o întâlnesc să anunțe la 112.

Polițiștii din Marginea au mers la domiciliul femeii unde era fratele acesteia, care le-a spus că nu ține legătura cu sora sa și că aceasta nu este la domiciliu.

În urma unor date obținute, un echipaj de poliție s-a deplasat în cătunul Cobilioara din com. Izvoarele Sucevei, unde au identificat-o pe femie lângă trecerea frontierei de stat dintre România și Ucraina.

Aceasta  a declarat verbal că nu a fost victima vreunei infracțiuni, nu a comis fapte antisociale, a plecat voluntar  de la stână, la cules de ciuperci și fiindcă s-a înnoptat nu a reușit să se întoarcă, rătăcindu-se prin pădure.


Intră acum și în grupul de