Tânărul din Șcheia care a înjunghiat un alt tânăr în cartierul Obcini din Suceava a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv


Intră acum și în grupul de

Procurorii suceveni au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui tânăr (19 ani) din Șcheia care a înjunghiat un tânăr (tot 19 ani) din comuna Stroiești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, crima a avut loc în data de 7 august. Astfel, în jurul orelor 00:30, tânărul din comuna Stroiești mergea împreună cu patru prieteni pe str. Slătioarei din direcţia str. Rulmentului. La un moment dat, ei  s-au intersectat cu un tânărul din comuna Șcheia și o tânără ce veneau dinspre str. Bistriţei, iar în dreptul unui chioşc metalic tânărul din Șcheia l-a înjunghiat de mai multe ori pe cel din Stroiești.

Tânărul l-a lovit, în mod repetat, cu un cuțit în zona abdomenului și a coapsei, provocându-i leziuni care au pus în primejdie viața victimei și care au necesitat, pentru vindecare, un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii menționează că fapta a avut loc pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, provocată de gelozie.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava precizează că tânărul va fi judecat pentru “tentativă la omor” şi ”tulburarea ordinii și liniștii publice”.


Intră acum și în grupul de