Două persoane rănite după ce o mașină s-a răsturnat în comuna Cârlibaba. Șoferul era băut și fără permis, iar mașina neînmatriculată și cu număr fals de înmatriculare


Intră acum și în grupul de

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs duminică în comuna Cârlibaba. Pe lângă asta, șoferul are probleme serioase cu legea, fiind cercetat penal pentru comiterea a patru infracțiuni.

Potrivit IPJ Suceava, șoferul (65 ani) conducea pe DC 86B, iar într-o curbă la dreapta pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat, a intrat pe sensul opus de mers în șanțul din partea stângă, a revenit pe partea carosabilă unde s-a răsturnat pe partea lateral dreapta. 

În urma impactului atât conducătorul auto, cât și pasagera din autoturism au fost răniţi uşor fiind transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În același timp, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar plăcuțele de înmatriculare provizorii montate pe autoturism sunt false, aparținând unui alt autoturism.

Totodată, el a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”,  „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” și „vătămarea corporală din culpă”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de