Bal de caritate de „Ziua internationala a persoanelor cu dizabilitati”


Intră acum și în grupul de

De „Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi”, pe 3 decembrie, Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava organizează un balul de caritate intitulat „Dăruişte ca să fii fericit”, la Complexul Zamca. Potrivit preşedintei asociaţiei, Eugenia Hodoroabă, balul va începe la ora 19.00 cu un program artistic oferit de grupul folcloric „Muguraşul” al Şcolii generale nr. 1 Suceava şi grupul folk „Simbol” al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Apoi va urma o paradă a modei pentru copii şi adolescenţi oferită de firmele Evel Mod şi Moda Miss Suceava şi momente de creaţie artistică- portrete şi caricaturi oferite de maestrul Mihai Pinzariu – PIM, caricaturista Paula Liliana Şalar şi Iulian Dzubinschi.

De asemenea, va avea loc o licitaţie de obiecte donate, sponsorul acţiunii fiind Grupul Muşatinii Suceava.

„Luna decembrie prin tradiţie este o lună in care dăruim, de aceea vă invităm la această acţiune unde veţi avea bucuria de a dărui un obiect, un zâmbet, un gând bun, un sentiment. Veţi primi din partea noastră stimă, respect şi dragoste. Moto-ul acestei acţiuni: O ocazie pierdută de a oferi dragoste, este o ocazie pierdută de a primi dragoste”, a spus, preşedintele Asociaţiei, Eugenia Hodoroabă.


Intră acum și în grupul de