Acasă Social Cazuri ciudate de agresiune. Sucevenii se lovesc cu pietre și lemne

Cazuri ciudate de agresiune. Sucevenii se lovesc cu pietre și lemne


Intră acum și în grupul de

Mai multe cazuri de agresiuni stranii s-au înregistrat, joi, în localități sucevene. Polițiștii au întocmit dosare penale pentru lovirea sau alte violențe.

Astfel, în jurul orei 12:30, un bărbat din satul Berchișești a sesizat Poliția despre faptul că a fost lovit cu o piatră în cap de către un vecin băut. În momentul respectiv, bărbatul se afla în curtea propriei locuințe. Lovitura i-a cauzat dureri fizice, însă el nu a dorit intervenția vreunui echipaj de ambulanță.



În seara aceleiaşi zile, o femeie din comuna Mălini a anunțat polițiștii despre faptul că a fost lovită de către un vecin.    

Concret, în timp ce femeia se afla în curtea locuinței sale, vecinul său a început a arunca cu bucăți de lemne de diferite dimensiuni lovind-o pe ea în zona șoldului în partea dreaptă și în mâna stângă, provocându-i leziuni minore.

Încă un caz asemănător a avut loc în jurul orei 21:15, la Fălticeni. Un localnic se afla pe casa scării blocului în care domiciliază când a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului de către vecinul său, fără motiv. Cu toate acestea, agresorul este cunoscut cu afecțiuni psihice, suferind de schizofrenie paranoidă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version