Acasă Social Ambulanta noua pentru Statia din Suceava

Ambulanta noua pentru Statia din Suceava


Intră acum și în grupul de

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava a fost dotat la sfârşitul săptămânii cu o nouă ambulanţă. „Am adus vineri o ambulanţă ce va fi dată Serviciului Judeţean. Este o maşină VW, 4×4, de tip C, ce va merge la cazuri însoţită de medic, nu cum s-a întâmplat la Rădăuţi”, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Alexandru Lăzăreanu, precizând că noua dotare va asigura asistenţă medicală de calitate. Acesta a mai spus că autosanitara a fost achiziţionată printr-un program al Ministerului Sănătăţii.

Potrivit directorului medical al Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, Mirela Frăţeanu, ambulanţa va fi utilizată de staţia din Suceava şi va fi dată în uz până la finele săptămânii, în acest interval trebuind îndeplinite toate procedurile pentru punerea în circulaţie, inclusiv cele legate de înmatriculare.



Directorul medical a precizat că la ora actuală întregul parc de autospeciale este nou. Astfel, Suceava are 22 ambulanţe de tip B, care sunt de urgenţă, dar la care nu este neapărat necesară prezenţa medicului, două de tip C tot pentru urgenţe, dar la care prezenţa medicului este obligatorie şi 28 autosanitare pentru transport.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version