Dosar penal, amendă și dreptul de a conduce suspendat pentru un sucevean prins circulând băut cu peste 100 km/h în localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (53 ani) din Dărmănești are probleme cu legea după ce a fost prins conducând o mașină băut și cu viteză peste limita legală.

Acesta conducea pe DN 2 în Dărmănești, când a fost înregistrat de radarul poliției rulând cu 103 km/h în localitate. Imediat, polițiștii au oprit vehiculul pentru control.

Astfel, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemie.

Drept urmare, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Pe lângă asta, bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei pentru depășirea vitezei, iar ca măsură complementară i s-a suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.


Intră acum și în grupul de