Detaliile accidentului mortal de la Dărmănești: Șoferul de 19 ani a adormit la volan, a acroșat două mașini și a intrat frontal într-un podeț din beton


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier s-a produs, luni dimineața, pe raza localității sucevene Dărmănești, în urma căruia o tânără de 24 de ani și-a pierdut viața.

Pe lângă cele relatate anterior, adăugăm faptul că la volanul mașinii Audi se afla un tânăr (19 ani) din satul Măriței, comuna Dărmănești.

El conducea pe DJ 209 D, în interiorul comunei menționate, iar în jurul orei 07:00, a pierdut controlul asupra direcției de mers, apoi a acroșat ușor un autoturism marca BMW, a rulat în șanțul din partea dreapta, după care a intrat frontal într-un podeț din beton și în autoturismul marca Ford ce era parcat pe acel podeț.

De menționat că șoferul susține că a adormit la volan.

După cum am relatat anterior, în urma accidentului rutier a murit o tânără (24 ani) din satul Călinești, comuna Dărmănești, pasageră în autoturism.

La rândul său, șoferul a ajuns la spital fiind diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier, contuzie coloana lombară”. El nu era băut.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”ucidere din culpă” și de „vătămare corporală din culpă”.       


Intră acum și în grupul de