Acasă Social O mașină a fost incendiată intenționat în Siret. Mașina era parcată pe...

O mașină a fost incendiată intenționat în Siret. Mașina era parcată pe strada Tineretului, iar focul a pus în pericol un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un autoturism, parcat pe str. Tineretului din orașul Siret, a luat foc în toiul nopții, arzând parțial și punând în pericol o altă mașină parcată în zonă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Lt. Alin Găleată, a precizat că pompierii au fost sesizați marți, la ora 01:46, iar la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul autoturismului și la partea din față (în exterior) a mașinii, cu pericol de propagare la un autoturism învecinat, din parcare.

Imagine ilustrativă


Incendiul a fost lichidat la ora 02:50, însă până atunci au ars elementele combustibile din interiorul autoturismului, inclusiv bunurile aflate în interior. Totodată, s-au degradat tabla de pe cupolă și cele două portiere din față.

În același timp, pompierii au salvat compartimentul motor și portbagajul mașinii, precum și autoturismul parcat în apropiere.

De menționat că potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version