Bătrână din Ilișești, tâlhărită aproape de casă de un tânăr cu gluga pe cap. La scurt timp tânărul a fost prins de polițiști și reținut


Intră acum și în grupul de

O femeie (71 ani) din comuna Ilișești a fost tâlhărită ziua în amiaza mare, în timp ce se deplasa la domiciliul fiului său, aflat la câteva sute de metri de locuința bătrânei.

Fapta a avut loc joi. Concret, pentru a scurta drumul, femeia a mers pe o cărare cu vegetație densă. În acest timp, ea a fost urmărită de un bărbat cu glugă pe cap, care i-a smuls geanta și a fugit.

Ulterior, geanta a fost găsită la aproximativ 50 metri de locul faptei, din interiorul căreia lipsea suma de 130 lei.

Totodată, efectuând cercetări în teren, polițiștii au stabilit că bănuitul de comiterea faptei este un localnic de 21 ani, zis ”Aladin” și cunoscut cu preocupări infracționale.

În aceste condiții, polițiștii au aflat că tânărul se ascunde într-o clădire în construcție, situată pe partea dreaptă a DN 17 după clădirea Primăriei Ilișești.

Imediat, în acel loc s-au deplasat șapte polițiști cu patru autospeciale, iar la etajul clădirii a fost identificat tânărul menționat.

Apoi, în timpul audierilor, el a recunoscut comiterea infracțiunii. Astfel, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru „tâlhărie calificată”.


Intră acum și în grupul de