Acasă Social „Naționala de Reciclare” ajunge și la Suceava. Timp de trei zile sucevenii...

„Naționala de Reciclare” ajunge și la Suceava. Timp de trei zile sucevenii vor putea depune doze din aluminiu și PET-uri primind în schimb premii


Intră acum și în grupul de

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, în calitate de suporter local al Campaniei „Naționala de Reciclare”, informeză că, în perioada 4-6 octombrie 2020, caravana campaniei va staţiona în municipiul Suceava, pe Esplanada Casei de Cultură, locaţie în care locuitorii oraşului sunt aşteptaţi să depună doze din aluminiu și PET-uri, în intervalul orar 10.00-18.00.

Potrivit directorului executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, Maria Mădălina Nistor, „Naţionala de Reciclare” este o campanie organizată de Asociaţia Alucro, în parteneriat cu GreenPoint Management, PENNY, Coca-Cola HBC, Bergenbier S.A. şi Can Pack Recycling, adresată publicului din oraşele Tulcea, Iaşi, Suceava, Bacău, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Constanţa și Bucureşti.

Foto: facebook / Every Can Counts


Totodată, campania se desfăşoară cu sprijinul autorităţilor locale, şi îşi propune să contribuie la conştientizarea importanţei colectării şi reciclării dozelor din aluminiu şi a PET-urilor, cât şi să implice oamenii într-un efort comun pentru binele mediului, la nivel de familie, de oraş şi naţional.

De menționat că în schimbul dozelor din aluminiu şi/sau a PET-urilor sucevenii vor fi premiați. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version