Două cazuri de contrabandă cu țigări depistate concomitent în apropierea localităților Vicovu de Sus și Straja. Au fost confiscate 3.800 pachete cu țigări în valoare totală de aproape 45.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, sâmbătă, două cazuri de contrabandă cu țigări, la Vicovu de Sus și Straja. În total au fost confiscate 3.798 pachete cu țigări în valoare de 44.437 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch Serițan, primul caz a fost depistat aproape de miezul nopții, când o patrulă a observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Vicovu de Sus, două persoane care se deplasau spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.

Deși polițiștii de frontieră au somat persoanele respective să se oprească, aceștia au fugit spre Vicovu de Sus, abandonând coletele în care era 2.800 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 32.760 lei.

Aproximativ în același timp, o altă patrulă a depistat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, cantitatea de 998 pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Sursa citată a menționat că țigările în valoare de 11.677 lei au fost confiscate, iar în continuare, în ambele cazuri, se efectuează cercetări.


Intră acum și în grupul de