Accident cu un rănit la Capu Câmpului: Un șofer băut a ieșit cu mașina pe contrasens și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr fără permis


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu o persoană rănită și două dosare penale a avut loc luni după amiază, pe DC 177A, în localitatea Capu Câmpului.

Concret, un localnic (67) conducea o mașină fiind în stare de ebrietate. Bărbatul a încercat să depășească două vehicule staționate pe partea din dreapta a sensului său de mers, moment în care a pătruns pe contrasens fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete și a intrat în coliziune cu aceasta. Conducătorul moto a fost proiectat pe capota și parbrizul autoturismului, fiind rănit.

După accident, cei doi șoferi au încercat să se înțeleagă pe cale amiabilă, însă motociclistul (29 ani) a acuzat dureri și a apelat 112. El a ajuns la spital cu TCF și traumatism la glezna dreaptă.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, la conducătorul auto rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la conducătorul moto rezultatul fiind negativ.

Pe lângă asta, s-a constat că motociclistul nu are permis, iar motocicleta nu este înmatriculată. Astfel, conducătorul moto este cercetat penal pentru ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”, iar cel auto pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de