Patru patrule de poliție au căutat o tânără care a fugit noaptea în zona de vegetație de lângă Cetatea de Scaun după ce a consumat alcool și s-a certat cu iubitul


Intră acum și în grupul de

O tânără (20 ani) a pus pe jar polițiștii suceveni de la Biroul de ordine publică, după ce a fugit luni noaptea în zona de vegetație din jurul Cetății de Scaun.

Mai exact, tânăra din orașul Broșteni se afla în mașina prietenului său în zona Cetății, iar la un moment dat, pe fondul unor neînțelegeri, a fugit spre zona de vegetație.

La rândul său, tânărul a solicitat ajutorul autorităților și în jurul orei 02:40 a apelat 112. Astfel, în zonă au fost direcționate patru patrule din cadrul Biroului de ordine publică, pentru a efectua căutări.

Tânăra a fost găsită peste aproximativ o jumătate de oră, în zona parcării de lângă Cetate. Ea era vizibil băută și a refuzat să fie chemată ambulanța sau să meargă la spital.

Ea a precizat că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fugit din maşina prietenului deoarece s-a certat cu acesta.

Cu toate acestea, a fost întocmit proces verbal de depistare, proces verbal de conducere la sediul poliţiei şi proces verbal de control al bagajului.


Intră acum și în grupul de