Lucian Harșovschi este decis ca din 2021 să înceapă construirea de parcări supraetajate în cartiere


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că proiectul de amenajare al parcărilor de reședință din municipiu continuă, dar că din 2021 va începe și proiectul realizării de parcări supraetajate.

„Anul acesta terminăm amenajarea parcărilor de reședință deja începute, iar dacă vremea mai permite vom începe și altele, dar cu atenție pentru că nu vrem să lăsăm lucrările deschise peste iarnă”, a spus Harșovschi în emisiune.

El a menționat că din 2021 se va relua proiectul de modernizare a parcărilor de reședință și începem și proiectul de parcări supraetajate.

Lucian Harșovschi a spus că în 2021 expiră marea majoritate a contractelor pentru garaje din municipiul Suceava, iar decizia pentru construcția de parcări supraetajate va fi luată după discuții cu locatarii.

Viceprimarul Lucian Harșovschi LIVE la Subiectul Zilei

Ultimul mandat de viceprimar al Sucevei pentru Lucian Harșovschi?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 26 octombrie 2020

„Va fi în baza unor discuții pe care le vom avea cu asociațiile de proprietari, cu oamenii din zonă, pentru că decizia vine de la suceveni, nu de la Lucian Harșovschi sau de la primarul Lungu să spună: gata, acum demolăm aceste garaje și ne apucăm de parcări”, a spus viceprimarul.

El a explicat că în urma dezbaterilor, a discuțiilor publice și a consultărilor vom face parcări supraetajate.

„Ne implicăm. Vă asigur că vom face aceste lucruri. Dacă zona se pretează și se pot construi acele parcări supraetajate, iar în loc de 15 garaje vom avea 80 de locuri de parcare, o vom face”, a conchis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de