Bărbat fără permis, depistat în traficul din Vicovu de Sus. La vederea polițiștilor, el a oprit brusc și s-a prefăcut pieton

Un bărbat (30 ani) din orașul Vicovu de Sus a încercat să evite răspunderea penală pentru conducerea fără permis, oprind brusc mașina la vederea polițiștilor și continuându-și deplasarea în calitate de pieton.

Concret, o patrulă de poliție, care staționa în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 1 Vicovu de Sus, a observat pe strada Nicolae Iorga un autoturism marca Audi care a virat pe strada Calea Cernăuți, circulând pe direcția Vicovu de Jos – Straja și care la vederea echipajului de poliție, a redus din viteză și a tras dreapta pe pavajul aferent Școlii Gimnaziale menționate.

Apoi, șoferul a ieșit din mașină, a asigurat autoturismul, după care a început să se deplaseze pe jos.

Polițiștii au observat manevra bărbatului și l-au interceptat. Inițial, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Apoi, fiind întrebat dacă acesta deține permis de conducere acesta a declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, fapt confirmat de verificările în baze de date.

Prin urmare, bărbatul este cercetat penal pentru conducere fără permis.

loading...