Bărbat fără permis, depistat în traficul din Vicovu de Sus. La vederea polițiștilor, el a oprit brusc și s-a prefăcut pieton


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (30 ani) din orașul Vicovu de Sus a încercat să evite răspunderea penală pentru conducerea fără permis, oprind brusc mașina la vederea polițiștilor și continuându-și deplasarea în calitate de pieton.

Concret, o patrulă de poliție, care staționa în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 1 Vicovu de Sus, a observat pe strada Nicolae Iorga un autoturism marca Audi care a virat pe strada Calea Cernăuți, circulând pe direcția Vicovu de Jos – Straja și care la vederea echipajului de poliție, a redus din viteză și a tras dreapta pe pavajul aferent Școlii Gimnaziale menționate.

Apoi, șoferul a ieșit din mașină, a asigurat autoturismul, după care a început să se deplaseze pe jos.

Polițiștii au observat manevra bărbatului și l-au interceptat. Inițial, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Apoi, fiind întrebat dacă acesta deține permis de conducere acesta a declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, fapt confirmat de verificările în baze de date.

Prin urmare, bărbatul este cercetat penal pentru conducere fără permis.


Intră acum și în grupul de