Persoanele neasigurate se pot vaccina impotriva virusului A H1N1 in centrul organizat la Spitalul Judetean


Intră acum și în grupul de

Realizarea Centrului de vaccinare împotriva virusului pandemic de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava s-a concretizat mai repede ca cel propus a se înfiinţa la Policlinica Areni din municipiul Suceava. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, de vineri, la nivelul ambulatorului de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava s-a organizat un centru de vaccinare destinat în special populaţiei neasigurate, persoanelor din alte localităţi sau judeţe şi alte categorii de populaţie care doresc vaccinarea. Acestea trebuie să aibă vârsta de peste 16 ani.

Cât privesc persoanele asigurate acestea trebuie să se adreseze medicilor de familie care au ridicat vaccinul Cantgrip de la DSP Suceava.

DSP Suceava precizează că centrul de vaccinare de la Spitalul Judeţean a fost realizat în biroul Infecţii Nosocomiale vis-a-vis de Cabinetul – Diabet şi Boli de nutriţie.

Programul Centrului este între orele 8-14. Direcţiile de Sănătate Publică trebuie să organizeze centre de vaccinare pentru populaţie în policilinici şi spitalele care au secţii de boli infecţioase. Şeful DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu declara joi că un asemenea centru va fi înfiinţat la Policlinica din Areni.


Intră acum și în grupul de