Rădăuțean băut și fără permis, reținut după ce s-a deplasat cu o mașină furată la sediul STPF Suceava și a înjurat polițiștii de frontieră


Intră acum și în grupul de

Un caz hilar a avut loc luni dimineața, la Rădăuți. Un localnic, fiind în stare de ebrietate, a sustras un autoturism și s-a deplasat la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, unde a adresat injurii polițiștilor de frontieră.

Concret, bărbatul (aproximativ 45 ani) a intrat în punctul de control acces din instituție fără aprobare, iar după ce a înjurat persoanele prezente, s-a urcat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf și a plecat.

Ulterior, polițiștii de frontieră au anunțat Poliția, dar au și identificat autoturismul în cauză parcat la ferma unui localnic. Totodată, în apropierea autoturismului, era și bărbatul care a adresat injurii.

Apoi, polițiștii rădăuțeni au încercat să-l testeze pe bărbat cu aparatul etilotest. El a refuzat, deși a recunoscut că a condus mașina. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

Pe lângă asta, s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere anulat și că a sustras, în aceeași dimineață, mașina pe care a condus-o.

Astfel, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat procurorului de caz în vedere luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.


Intră acum și în grupul de