Femeia care a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni de pe bulevardul principal din Suceava a murit la spital


Intră acum și în grupul de

O femeie de 63 de ani care a fost lovită, vineri dimineața, de un autoturism când traversa bulevardul principal al municipiului Suceava pe trecerea de pietoni din zona magazinului Bucovina a murit vineri seara în Spitalul Județean Suceava.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri la ora 09.55, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Sf. Gheorghe, din județul Covasna, care conducea o autoutilitară marca Fiat pe str. Ștefan cel Mare din Suceava, dinspre Primăria Suceava spre Hotel „Bucovina”a surprins și accidentat o femeie de 63 de ani, localnică, care, în calitate de pieton, se afla în traversarea drumului public, prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător.

 În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit diagnosticul: „TCC, fractură antebraț stâng și contuzie toraco-abdominală”, victima rămânând internată.

La ora 22:09, femeia a decedat la Spitalul Județean Suceava, unde era internată.

 Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest la fața locului, rezultatul fiind 0,00 și i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de