Conducerea ITPF Sighetu Marmației susține că va lua măsuri ferme față de polițiștii de frontieră suceveni care ar fi fost implicați în contrabandă cu țigări


Intră acum și în grupul de

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei acordă sprijinul necesar organelor de cercetare penală care instrumentează cazul de contrabandă înregistrat la DIICOT, a anunțat joi purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan.

Reamintim că joi dimineața, DIICOT a efectuat 28 de percheziții pe raza județului Suceava, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și complicitate la contrabandă. Potrivit DIICOT, contrabandiștii au acționat cu sprijinul unor polițiști de frontieră de la Sectorului Poliției de Frontieră Brodina din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei.

Sediul ITPF Sighetu Marmației

Astfel, referitor la persoanele implicate, Ilie Poroch-Serițan a declarat că în funcţie de rezultatele cercetării desfăşurate de către autorităţile competente şi de calitatea procesuală a lucrătorilor, vor fi dispuse măsuri în conformitate cu Legea 360 din 2002 privind Statutul Poliţistului.

De asemenea, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației manifestă toleranţă zero față de astfel de fapte şi condamnă cu fermitate lucrătorii instituției care încalcă legea.


Intră acum și în grupul de