Păltinoasa: Tânăr reținut după ce și-a amenințat cu moartea tatăl și a încercat să dea foc casei vecinilor, unde s-au ascuns părinții lui


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (27 ani) dincomuna Șcheia a fost reținut pentru 24 de ore după ce a comis un act de agresiune greu de explicat la adresa familiei sale.

Astfel, în seara de luni, tânărul, domiciliat în comuna Șcheia, s-a deplasat la casa părintească, situată pe str. Spinărie din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Tânărul, băut bine, a provocat scandal și l-a amenințat pe tatăl său, spunând că îl omoară dacă nu părăsește locuința.

În aceste condiții, atât bărbatul cât și ceilalți membrii ai familiei au fugit din casă și s-au ascuns în locuința unor vecini.

Tânărul nu s-a oprit aici și s-a deplasat și el la casa vecinilor, încercând să-i dea foc. El a aprins un pulover, pe care l-a stropit cu benzină, și a încercat să-l arunce în holul locuinței, însă a găsit ușa încuiată.

Între timp, polițiștii sosiți la adresa respectivă l-au reținut pe agresor, care a fost introdus în CRAP Suceava. Totodată, el va fi prezentat parchetului pentru dispunerea unei alte măsuri. În cauză s-a întocmit dosar penat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințarea, violare de domiciliu, și tentativă la infracțiunea de distrugere.


Intră acum și în grupul de