Accidentul de la Bunești s-a produs după ce conducătorul mopedului a ieșit pe contrasens. Bărbatul era băut bine, iar asupra sa au fost găsite cartușe


Intră acum și în grupul de

După cum am menționat anterior, un grav accident rutier s-a produs joi, pe DN 2 din afara comunei Bunești.

Pe lângă cele relatate anterior, adăugăm faptul că impactul s-a produs după ce conducătorul mopedului, un bărbat (40 ani) din Fălticeni, a ieșit pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Dacia Duster, condus de un bărbat (53 ani) din comuna Pătrăuți, care circula din sensul opus.

În urma accidentului, a fost rănit conducătorul mopedului și o femeie, pasageră pe moped, ambii fiind transportați la SJU Suceava. Bărbatul a fost spitalizat cu diagnosticul de „TCC, etilism acut”, iar femeia a fost examinată și i s-a stabilit diagnosticul de „TCC, contuzie toraco abdominală”. La rândul său, șoferul mașinii nu era băut și nu a fost rănit.

Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, dar și pentru „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Concret, medicii suceveni au depistat asupra mopedistului mai multe elemente de muniție. Cele 8 elemente de muniție, nepercutate, și 2 tuburi cartuș de același tip, toate având calibru 9 mm, au fost predate polițiștilor.

Conducătorul mopedului nu a putut fi audiat, necesitând o intervenție chirurgicală urgentă. Deocamdată s-a stabilit că el locuiește fără forme legale la o stână de pe raza com. Bosanci.

În continuarea cercetărilor lucrătorii din cadrul SAESP s-au deplasat la stâna menționată, unde în prezența proprietarului s-a procedat la verificarea anexelor și a perimetrului stânei, nefiind identificate alte bunuri care să intereseze cauza.


Intră acum și în grupul de