Fiul și-a salvat mama care a încercat să se sinucidă, la Câmpulung Moldovenesc. Femeia, găsită zăcând într-o baltă de sânge, a fost readusă la viață la spital


Intră acum și în grupul de

Scene greu de imaginat s-au produs în viața unei familii din municipiul Câmpulung Moldovenesc. O localnică a fost găsită de către fiul său în stare semiconștientă, având urme de tăiere la mână, și zăcând într-o baltă de sânge.

Primele cercetări au stabilit că miercuri seara, femeia s-a întors acasă de la locul de muncă. Ea a avut o scurtă conversație cu fostul său soț după care s-a retras în camera sa.

Ulterior, în dimineața de joi, femeia nu a ieșit din dormitor, fapt observat de fostul său soț. Bărbatul a încercat să intre în camera ei, însă ușa era încuiată. Astfel, el și-a sunat fiul cerându-i să vină acasă.

Apoi, tânărul a demontat sistemul de închidere al ușii de acces în dormitorul mamei sale, constatând că ușa era încuiată cu cheia din interior. În cameră, mama lui era întinsă pe pardoseală, în stare semiconștientă, prezentând urme de tăiere la nivelul încheieturilor ambelor mâini.

Ea a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind readusă în stare conștientă și stabilă.

De menționat că femeia suferă de depresie, fiind diagnosticată în luna mai 2020 și urmând un tratament medicamentos prescris de medic de specialitate din cadrul Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de