Senatorul PSD Ioan Stan: Încă patru ani cu Guvernul Orban și economia românească nu se va mai putea resuscita. Au închis piețele, au închis școlile și prin Klaus Iohannis atacă PSD pentru a acoperi dezastrul din țară


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că programul de guvernare PSD a fost bine primit de electoratul din județul Suceava și că oamenii au înțeles că dacă PNL va fi lăsat în continuare la guvernare peste patru ani economia româniei nu se va mai putea resuscita.

„Programul nostru de guvernare a fost bine primit”, a spus Ioan Stan după întâlnirile pe care le-a avut cu electoratul.

El a spus că a fost surprins că nu a întâlnit în campania electorală pe cei din PNL, dar că s-a întâlnit, sporadic, cu membri ai altor partide.

„Este îmbucurătoare situația din teren. Am fost bine primiți”, a spus Ioan Stan.

Senatorul social-democrat sucevean consideră că în ciuda eforturilor PNL de a încerca să țină oamenii în case la alegeri, la alegerile parlamentare va fi o prezență mulțumitoare, de circa 40 la sută.

„Să lași patru ani ca Guvernul Orban să distrugă economia românească și să nu o mai poți resuscita este grav”, a spus Ioan Stan.

El a subliniat că zilnic șeful statului, Klaus Werner Iohannis, găsește câte un prilej să facă un atac la adresa PSD pentru a deturna atenția publică de la ce se întâmplă în România, adică spitale sufocate, tragedia de la Piatra Neamț sau condițiile inadmisibile din Spitalul Reșița, ceea ce se întâmplă la multe spitale din țară.

„Au închis școlile și sunt voci care cer redeschiderea la fel ca în celelate țări din UE”, a spus Ioan Stan.

El a arătat că se încearcă și acoperirea modului dezastruos în care se află economia țării.

Mai mult, senatorul Ioan Stan a spus că președintele Iohannis a fost la inaugurarea centurii Bacăului, în lipsa altor evenimente prin care să-și arate ura la adresa PSD, o investiție neterminată, iar acum, din cauza gropilor, atelierele de reaparații s-au umplut cu mașini.

„Poate e un semn pentru Klaus Iohannis. Vii și inaugurezi și imediat se văd consecințele inagurării”, a constatat Ioan Stan.

Senatorul PSD Suceava a spus că la nivel de județ sucevenii asistă din păcate la o tragi-comedie.

El a arătat că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut promisiuni despre proiecte majore când nu a reușit să înceapă lucrări de modernizare pe drumuri județene pentru care Guvernul PSD a asigurat și finanțarea.

„Acum câteva luni terminam centura cu tunele a municipiului Vatra Dornei, cea a municipiului Câmpulung Moldovenesc, cea a orașului Gura Humorului, aerodromul Floreni e deja aeroport internațional, Tabăra de la Bucșoaia este tabără internațională”, a spus Stan arătând că totul a fost „pentru a cuceri voturi”.

El a mai spus că cei din PNL au inaugurat centura Rădăuți care a fost făcută 80 la sută de Guvernul PSD, dar și centura Sucevei care a fost făcută în două guvernări PSD.

Ioan Stan și-a exprimat surprinderea că Gheorghe Flutur, care nu a ajutat cu nimic municipiul Fălticeni, a venit acum să spuns că prin centura de la Fălticeni se dezvoltă întreaga zonă.

El a arătat că studiul de fezabilitate și avizele pentru centura Fălticeni au fost începute de PSD și că orice guvernare de dreapta nu a sprijint Fălticeniul.

„Orice guvernare PDL, PLD, PNL nu a dat niciun ban pentru zona Fălticeni, iar acum vin și mint în halul acesta. Nu e o surpriză pentru mine”, a spus Ioan Stan care e subliniat că în guvernarea liberală sau în cea tehnocrată nu s-au alocat bani județului Suceava, iar în zona Fălticeniului nicio sămânță.

Senatorul PSD a spus că în ceea ce privește alocările guvernelor PSD pentru proiectele din județul Suceava, din cei 930 de milioane de lei, 240 de milioane de lei au fost pentru drumurile județene și nici măcar acum unele nu sunt începute.

„Să-ți vină banii în mână și să îți dea ocazia să tai și panglici, nu mai înțeleg”, a spus Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de