Degeratii adusi la Spitalul Judetean risca amputari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi aduşi în cursul zilei de miercuri la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu degerături riscă amputarea părţilor afectate. Astfel Aton M., în vârstă de 56 de ani, din Gura Humorului prezenta o degerătură la degetul mic al mâinii stângi, iar Constantin R., în vârstă de 42 de ani, din Suceava, cunoscut ca fiind un caz social, a fost diagnosticat cu degerătură antepicior stâng. Medicul urgentist Tiberius Brădăţan a declarat că cei doi au fost internaţi în secţia chirurgie a Spitalului Judeţean. Acesta face apel către suceveni să se îmbrace bine şi să se protejeze de ger.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava a precizat joi că „în ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate decese datorate hipotermiei la nivelul judeţului Suceava”.
Pe de altă parte se arată că un număr de 5 persoane – cazuri sociale au fost transportate miercuri, cu ambulanţa, numărul cazurilor sociale asistate în UPU Suceava este de 6, iar numărul cazurilor sociale existente în UPU este de 3.

În privinţa cazurilor asistate în alte structuri de urgenţă din alte spitale, DSP Suceava menţionează că există un caz la camera de gardă a Spitalului Municipal Vatra Dornei şi două la Compartimentul de Primire Urgenţă a Spitalului Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de