Tânăr de 20 ani, reținut după ce l-ar fi ucis dintr-o singură lovitură pe un bărbat din Forăști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (20 ani) a fost reținut joi și introdus în CRAP al IPJ Suceava, fiind cercetat penal pentru lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte.

Este vorba despre un caz de agresiune ce a avut loc în data de 30 noiembrie, pe o terasă din localitatea Forăști. Atunci, în jurul orei 17:00, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul l-a lovit o singură dată cu pumnul în zona feței pe un localnic (48 ani). După lovitură, bărbatul a căzut pe suprafața pavată cu dale din beton a terasei localului, fiind ulterior preluată de un echipaj de ambulanță.

Ulterior, în data de 1 decembrie, bărbatul a decedat, iar cu ocazia examinării medico-legale s-a constatat că moartea a fost violentă și s-a datorat leziunilor (traumatism cranio-cerebral) ce i-au fost provocate în cadrul agresiunii.

Anume după aceste evenimente, joi, a fost reținut tânărul agresor. Totodată, în cursul zilei de vineri, procurorul criminalist se va pronunța cu privire la măsurile preventive ce vor fi dispuse în cauză.


Intră acum și în grupul de