Tânăr de 20 ani, reținut după ce l-ar fi ucis dintr-o singură lovitură pe un bărbat din Forăști

Un tânăr (20 ani) a fost reținut joi și introdus în CRAP al IPJ Suceava, fiind cercetat penal pentru lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte.

Este vorba despre un caz de agresiune ce a avut loc în data de 30 noiembrie, pe o terasă din localitatea Forăști. Atunci, în jurul orei 17:00, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul l-a lovit o singură dată cu pumnul în zona feței pe un localnic (48 ani). După lovitură, bărbatul a căzut pe suprafața pavată cu dale din beton a terasei localului, fiind ulterior preluată de un echipaj de ambulanță.

Ulterior, în data de 1 decembrie, bărbatul a decedat, iar cu ocazia examinării medico-legale s-a constatat că moartea a fost violentă și s-a datorat leziunilor (traumatism cranio-cerebral) ce i-au fost provocate în cadrul agresiunii.

Anume după aceste evenimente, joi, a fost reținut tânărul agresor. Totodată, în cursul zilei de vineri, procurorul criminalist se va pronunța cu privire la măsurile preventive ce vor fi dispuse în cauză.