CAS Suceava a dat ceva bani la farmaciile din judet


Intră acum și în grupul de

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a virat în conturile unităţilor farmaceutice din judeţ restul de bani datoraţi pentru luna iunie a anului trecut şi cei pentru luna iulie. Preşedintele director general a CAS Suceava, Cristina Iordăchel, precizează că s-a achitat la farmaciile cu care instituţia este în contract suma totală de 6.503.750 lei reprezentând contravaloarea medicamentelor compensate şi gratuite eliberate în lunile iunie şi iulie 2009.

„Precizăm că facturile aferente lunii iulie 2009 aveau termen scadent de plată în luna februarie 2010”, spune Cristina Iordăchel, adăugând faptul că judeţul Suceava stă mai bine ca alte judeţe din ţară.

„Situaţia plăţilor la Suceava este mai bună decât în alte judeţe, deoarece s-a achitat integral şi luna iulie 2009. Acest fapt a fost posibil deoarece din bugetul anului 2009 au fost asigurate fondurile aferente consumului lunii iunie 2009, în procent de 76%”, arată preşedintele director general a CAS Suceava, subliniind că facturile tuturor farmaciilor aflate în contract au fost achitate integral, conform consumului înregistrat.


Intră acum și în grupul de