Control judiciar pentru un bărbat din Gura Humorului, prins în trafic cu un permis fals de Bulgaria după ce a ignorat semnificația indicatorului „Accesul Interzis”


Intră acum și în grupul de

Un humorean de 37 ani a fost plasat sub control judiciar și este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni, printre care și uz de fals.

Concret, potrivit purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, bărbatul a fost oprit pentru control luni dimineața, în timp ce conducea un Volkswagen Passat pe str. Digului din Gura Humorului.

Pentru control el a prezentat un permis de conducere aparent eliberat de autoritățile din Republica Bulgară, însă verificările în bazele de date au arătat că bărbatul nu are permis, iar cel prezentat este contrafăcut.

De menționat că șoferul a fost oprit de polițiști din cauza faptului că a ignorat semnificația indicatorului „Accesul Interzis” (drum cu sens unic).

Astfel, el a fost mai întâi reținut pentru 24 de ore, iar marți, prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.


Intră acum și în grupul de