Acasă Radauti Încă un pieton accidentat în timp ce traversa regulamentar strada, de data...

Încă un pieton accidentat în timp ce traversa regulamentar strada, de data aceasta la Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Șirul accidentelor pe trecerile pentru pietoni din localitățile sucevene continuă. Astfel, marți seara, un rădăuțean (46 ani) a fost accidentat de o mașină în timp ce traversa strada 1 Mai din Rădăuți.

Bărbatul se angajase în traversarea străzii în mod regulamentar pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În acest timp, el a fost accidentat de un șofer (40 ani) din Frătăuții Noi, care nu i-a acordat prioritate, dar care a încercat să evite impactul virând în ultimul moment și ajungând pe sensul opus.

Imagine ilustrativă


În urma accidentului pietonul a suferit leziuni fizice, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul „hematom occipital, stare de ebrietate avansată”, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pietonul nu a putut fi testat. Totodată, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Reamintim că și luni un pieton care traversa regulamentar o stradă din Fălticeni a fost accidentat de un șofer care a pătruns în intersecție pe roșu. Mai mult decât atât, săptămâna trecută de asemenea au avut loc mai multe accidente de acest gen, de fiecare dată pietonii fiind accidentați în timp ce traversau regulamentar. Detalii, aici, aici și aici.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version