Polițiștii din Marginea au depistat un șofer care a făcut transporturi multiple de lemn de foc în baza aceluiași aviz


Intră acum și în grupul de

O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit, vineri după amiaza, pentru control autoutilitara marca Ford Transit încărcată cu materiale lemnoase, care circula pe DN 17A, raza comunei Marginea.

Șoferul, un bărbat de 34 ani, din sat Voievodeasa, a prezentat pentru control documentele personale, documentele autoutilitarei, precum și avizul de însoțire emis la 18.12.2020, ora 12:35:41, pentru cantitatea de 3 m.c. lemn foc fag.

Întrucât existau suspiciuni că a efectuat transporturi multiple de materiale lemnoase în baza aceluiași aviz de însoțire, autoutilitara marca Ford Transit a fost condusă la Atelierul de Împletituri din comuna Marginea, în vederea inventarierii cantității de materiale lemnoase transportate și a luării măsurilor legale în cauză.

Totodată, s-a procedat la vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video amplasate pe raza comunei Sucevița, ocazie cu care s-a constatat faptul că autoutilitara marca Ford condusă de bărbatul din Voievodeasa a efectuat două transporturi de materiale lemnoase în baza avizului de însoțire emis la data de 18.12.2020, ora 12:35:41.

 Șoferul a recunoscut fapta.

Lucrători din cadrul Ocolului Silvic Marginea s-au deplasat la fața locului, iar în urma inventarierii materialului lemnos aflat în autoutilitara mai sus menționată s-a constatat că este un volum 3 m.c. lemn foc fag care a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea, iar bărbatul sancționat.


Intră acum și în grupul de