Trei persoane rănite în urma unui accident la Șaru Dornei, provocat de un șofer care conducea cu viteză excesivă și având o alcoolemie uriașă


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu trei persoane rănite s-a produs luni seara, pe DJ 174F din Șaru Dornei.

Impactul s-a produs din cauza unui localnic (66 ani), care era băut bine și conducea cu viteză excesivă un autoturism. Astfel, la un moment dat, el a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o localnică (31 ani).

După impact, atât șoferița, cât și cele două pasagere (47 și 19 ani) au fost rănite. Femeile au fost transportate la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde li s-au stabilit următoarele diagnostice: traumatism toracic, excoriații genunchi bilatera în cazul conducătoarei auto; plagă deschisă arcadă stânga, traumatism piramidă nazală în cazul pasagerei de 47 ani și traumatism toracic în cazul tinerei.

De menționat că ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii și de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului.

Prin urmare, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența băuturilor alcoolice”.


Intră acum și în grupul de